Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Over ons

In 1935 zijn de grootvader en vader van Jan van Doorn begonnen met de handel in porselein, zowel huishoud- als hotelporselein. Dit porselein werd betrokken van twee fabrieken in Maastricht, te weten MOSA en SFINX. Na 1945 kwamen er twee aardewerkfabrieken bij zoals BOCH in België en GIEN in Frankrijk.

In 1980 werd het bedrijf voortgezet door Jan van Doorn als directeur. Vanaf dat moment is men zich meer en meer gaan toeleggen op de HORECA. Grote merken zoals VILLEROY & BOCH, SELTMANN enz. ging men verkopen. Een gestage groei was het gevolg. Om tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten werd gestart met de verkoop van tafelbestekken, o.a. AMEFA en KELTUM en GERO.

In 2010 is J. van Doorn B.V. verhuisd van de Soetendaalseweg te Rotterdam naar zijn huidige locatie aan de Oppermanstraat te Hoogvliet.

In de loop van jaren heeft J. van Doorn B.V. zich uitgebreid tot een horecaleverancier met niet alleen een groot scala aan artikelen zoals porselein, glaswerk, bestek, klein keukenmateriaal en van asbak tot friteuse en van tostiapparaat tot schoonloopmat maar ook van bv. disposables en schoonmaakartikelen.

Naast specialist in hotelporselein is het bedrijf ook gespecialiseerd in het inbranden van logo's en vignetten op porselein en glaswerk. Als gevolg hiervan weten steeds meer reclamebedrijven de weg naar Van Doorn te vinden. Gezien de grote diversiteit binnen het relatiebestand, heeft het bedrijf naast de grote merken ook een aantal fabrieken om de zg. low-budget klant naar tevredenheid te kunnen bedienen.

Service, kwaliteit en kennis van zaken zijn de kenmerken van J. van Doorn B.V.